петок, мај 25, 2018

ИМПРЕСУМ

Контакт мејл:

[email protected]

Редакција:

– Влатко Ефтимовски  ([email protected])

– Иван Багевски ([email protected])

– Софија Спасевска ([email protected])

– Глигор Ризов ([email protected])

– Александра Цветкова ([email protected])

– Кирил Спасевски (kspasevski@aktuelno24.mk)

Веб дизајн:

– Александар Ефтимовски ([email protected])

Mаркетинг:

[email protected]

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

error: Содржината е заклучена!