Утрово на излезот од Скопје: Како не треба да се вози на замрзнат автопат (ВИДЕО)

Снимкава е направена утрово на излезот од Скопје. Невнимателноста на овој возач можело да предизвика многу посериозни последици.

Еве како не треба да се вози во вакви услови за сообраќај.

Извор: Skopjeinfo.mk