[vc_custom_heading text=”МАРКЕТИНГ” font_container=”tag:h1|font_size:50|text_align:center” google_fonts=”font_family:Roboto%20Condensed%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”]
  • Сите банери се појавуваат и на насловна страна и на статија
  • Во цената за закупување на рекламниот простор,  не спаѓа и изработката на рекламниот банер
  • Резервирањето на рекламен простор се врши  однапред 3 дена пред објавувањето на рекламата
  • Доставувањето на рекламниот банер мора да биде  минимум 1 ден пред објавувањето.
  • Цените се во евра и без вклучен ДДВ
  • Цена за објавување на ПР текст – 20 евра
  • Цените за политичко рекламирање се дуплираат.
Close
error: Содржината е заклучена!