Во Кина за само 20 секунди биле срушени 36 згради. Ова неверојатно видео е снимено во провинцијата Хенан, а зградите биле срушени со 2,5 тони динамит.

Некогаш најголемото „урбано село“ во тој дел на Кина, исчезна за само 20 секунди.

Демолирањето на цела градска општина е најголем проект од ваков вид досега во Кина.